Desserter

Der findes mange bud på den helt rigtige dessert. Hos Odense Marcipan finder du opskrifter på alt lige fra klassiske desserter til de mere moderne desserter. Det eneste, der går igen i alle vores dessertopskrifter, er den gode smag af marcipan, nougat og chokolade!

Find opskrifter på en nem dessert, hvis det skal være hurtigt og lækkert, eller vov dig ud i en lidt mere avanceret dessertopskrift, hvis du vil imponere dine dessertgæster.

Hvad enten den rigtige dessert for dig er pandekager, chokolademousse eller is har vi en dessertopskrift til dig her på siden.

Chokolade Marengs

Dessertopskrifter

Desserter er den fortryllende ret, der afslutter måltidet. Det er retten, som vi sjældent har plads til, men som er så forførende, at vi ikke kan modstå. Dessertopskrifter er som regel søde, men nogle desserter er også saltet, sure eller bitre. Og det sikre valg er helt klart at vælge en sød dessertopskrift. I Danmark har vi en dessertkultur, hvor vi ofte forventer en dessert sammen med en større middag.

Hos Odense Marcipan har vi en målsætning om at gøre det let at gøre det lækkert. Det gælder selvfølgelig også, når det kommer til desserterne. Her på siden har vi samlet et kæmpe udvalg af dessertopskrifter, som både du og dine gæster ville elske – og som dine evne kan række til at udføre uanset dit niveau.

Isbombe Med Mørk Chokolade

Forbered desserten i god tid

Hvis du skal stå for desserten til en helt speciel begivenhed, har vi en række af opskrifter, som du med fordel kan forberede i god tid. Så har du god tid til at kræse om dine gæster, frem for at stå i køkkenet på dagen. 

Herunder har vi samlet 5 af vores bud på lækre desserter, som du kan forberede i god tid:

Paskekage Marengs Gif 14

Desserttemaer

Hos Odense Marcipan er vi glade for at lave desserter, der passer ind i særlige temaer. Hvad end det er påsketema, juledesserter eller et kæmpe udvalg af pandekager. Desserttemaer er gode til virkelig at dykke ned i et specifikt emne og måske lave flere forskellige desserter for at f.eks. finde den absolut bedste chokoladekage. Men på denne dessertside er vores ambition at præsentere alle de gode dessertopskrifter, som altid er værd at bruge – uanset sæsonen eller anledningen.

Der kommer hele tiden nye opskrifter på lækre desserter til, så tjek løbende tilbage her på siden.