Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Pære, æble og marcipan tærte 6

Imponér dine gæster ved at afslutte en grillaften med en dessert på grillen. Denne lækre pære-æble tærte med skøn marcipan er utrolig nem at lave, og det giver desserten en spændende twist, at den skal bages på grillen. Servér din grillede frugttærte med en kugle vaniljeis eller cremefraiche. I denne tærteopskrift kombinerer vi pærer og æbler, men du kan også vælge at lave den på kun én slags frugt.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

  1. Læg tortillaen i en rund foliebakke og fordel abrikosmarmeladen med en ske.
  2. Fjern kernehuset på pæren og æblet. Skær tynde skiver af pæren, æblet og de 250 g marcipan. Fordel marcipanskiverne skiftevis med pære/æble skiverne oven på tortillaen.
  3. Riv de resterende 50 g marcipan over tærten og drys med lidt flormelis.
  4. Læg en uglaseret klinke på grillen og sæt tærten ovenpå. (Klinken er med til at styre den kraftige undervarme). Bag den i ca 15 minutter med lukket låg, til marcipanen er sprød.

Tip

Servér med vaniljeis, creme fraiche eller frisk frugt.

Find flere opskrifter på desserter og frugttærter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften