Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Softice, grillede jordbær og marcipanknas 4

Fuldend din grillaften med denne skønne sommerdessert med jordbær og marcipanknas, der er tilberedt på grillens sidste varme. Afslut desserten ved at drysse med hakket mælkechokolade og fordel blandingen i små glas med en god vaniljeis til. Du kan enten beholde desserten opdelt med jordbær/marcipanknas i bunden og is i toppen, eller du kan røre det hele sammen, så de forskellige dele blandes godt.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 personer

Sådan gør du

  1. Skyl bærrene og nip stilken af. Skær de største bær i kvarte og halver resten.
  2. Læg dem i en foliebakke eller lille bradepande dækket med bagepapir.
  3. Riv marcipanen hen over bærrene og grill dem ved direkte varme eller eftervarmen fra grillen ca. 8 minutter, til marcipanen er sprød og gylden.
  4. Drys med hakket chokolade og fordel i glas sammen med is.
  5. Rør en anelse i blandingen med en gaffel, så den blandes med isen og server straks.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften