Hjemmelavet lakridsis 6
Elsker du lakrids, og drømmer du om at lave din egen hjemmelavede lakridsis? Så har vi den perfekte opskrift til dig! Denne cremede og fyldige lakridsis er nem at lave – og det bedste er, at du slet ikke behøver en ismaskine for at få et fantastisk resultat.
For at gøre din hjemmelavede lakridsis ekstra lækker, kan du toppe den med lakridssauce og drysse med knasende lakrids-is-topping. Et absolut must-try til den ultimative lakridselsker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 50 g Flormelis
- 0,25 dl Vand
- 6 Pasteuriserede æggeblommer
- 100 g Sukker
- 5 dl Piskefløde
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Flormelis, lakridscrisp og lakridspulver æltes godt ind i marcipanen. Tilsæt vandet lidt efter lidt, under kraftig omrøring eller æltning, indtil massen har en tynd, grødlignende konsistens. Pas på massen ikke bliver for flydende.
- Pisk æggeblommer med sukker til en luftig masse.
- Bland marcipanmassen sammen med æggeblandingen.
- Pisk piskefløde stift, men ikke for hårdt og vend med lakridsmassen.
- Sæt isen på frost, og efter 4-5 timer er den klar til servering.
Tip
Find flere opskrifter på hjemmelavet is.
Server evt. med ODENSE Is Topping Lakrids og ODENSE Lakridssauce