Iskage 6
Her har du en supernem opskrift på en skøn, hjemmelavet iskage. Med vores Odense Dessertcreme med vaniljesmag er det slet ikke så svært at lave sin egen is, som man ellers skulle tro. I denne iskage er der tilføjet chokolade chunks og hakkede hasselnødder, og så er den toppet med vores altid skønne chokoladesauce, der jo er som skabt til en lækker is.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
0,50 liter (kold)
- 50 g grofthakkede Hasselnødder
Sådan gør du
- Rist hasselnødderne på panden ved middelhøj varme, til de er fine brune i farven.
- Pisk ODENSE Dessertcreme til en let og luftig creme (cremen skal være kold når du pisker den). Hvis du har en ismaskine, brug da den.
- Tilsæt chokolade chunks og de afkølede hasselnødder.
- Fordel isen i en rugbrødsform foret med film, og frys den straks. Lad den fryse i minimum 4 timer.
- Inden servering dyppes formen kort i koldt vand, og isen vendes ud på serveringsfadet. Træk filmen af.
- Server med ODENSE Chokoladesauce, og drys evt. med ekstra hasselnødder.
Tip
Holdbarhed 3-4 dage i fryseren.
Find flere is opskrifter lige her.
Opskriften er en af vores mange forslag til nytårsdesserter.