Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

Iskage 6

Her har du en supernem opskrift på en skøn iskage. I denne iskage er der tilføjet chokolade chunks og hakkede hasselnødder, og så er den toppet med vores altid skønne chokoladesauce, der jo er som skabt til en lækker is.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

  1. Rist hasselnødderne på panden ved middelhøj varme, til de er fine brune i farven.
  2. Lad isen tø ganske let op og rør den sammen med chokolade chunks og de afkølede hasselnødder.
  3. Fordel isen i en rugbrødsform foret med film, og frys den straks. Lad den fryse i minimum 1,5 time.
  4. Inden servering dyppes formen kort i koldt vand, og isen vendes ud på serveringsfadet. Træk filmen af.
  5. Server med ODENSE Chokoladesauce, og drys evt. med ekstra hasselnødder.

Tip

Find flere is opskrifter lige her.

Opskriften er en af vores mange forslag til nytårsdesserter.

Relateret video

ODENSE Desertcreme - is

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften