Et festfyrværkeri af nytårsdesserter

Nytår er begyndelsen på et nyt år, og det fejrer vi traditionens tro med skøn kransekage, når klokken slår 12. Find inspiration til både klassisk kransekage og kransekage med et twist af lakrids, rabarber eller pistacie.

Men inden aftenen kommer så langt, så skal der først nydes et vidunderligt måltid, der afsluttes af nytårsdesserten. Nytårsdesserten skal være festlig, flot og nem at servere, så du ikke skal være for lang tid væk fra dine gæster. Find inspiration i vores mange opskrifter på nytårsdesserter uanset dine ambitioner og erfaring med dessert her. Du kan også finde inspiration til kransekagen lige her.

Find inspiration til din nytårsdessert her og fejr det nye års kommen på allerbedste vis!

Dessertopskrifter til nytår

Når året går på hæld, skal der siges farvel til det gamle år og det skal fejres, at vi går et nyt og spændende år i møde. Nytårsfyrværkeri og champagne er selvfølgelig en stor del af nytår -  men hos ODENSE er holdningen naturligvis; ingen nytårsaften uden lækre desserter og kransekage!

Vi har opskrifter og inspiration til hjemmelavede nytårsdesserter, hvad enten du vælger at kaste dig ud i den klassiske kransekagetop, eller du vil lave endnu mere eksklusive desserter. Den gode nytårsfest skal sandsynligvis også sluttes af med en smuk og lækker dessert, der kan overraske og glæde dine nytårsgæster. Gå på opdagelse her på siden og find den helt perfekte nytårsdessert til dig og dine nytårsgæster. 

Vi ønsker dig et rigtigt godt nytår! 

kransekage med guld oblater

Bag din egen kransekage

Kransekage er den mest kendte nytårsdessert, og den er slet ikke så svær at lave, som den lyder. Det kan nemt laves i god tid, før den skal bruges, da den kun bliver bedre af en tur i fryseren. Vi har samlet en række videoguides til, hvordan du laver både kransekagetop, hvordan du kan pynte din kransekagetop på forskellige måder, og hvordan du laver nemme og anderledes stykker kransekage. 

Se hvordan du laver kransekage og pynter den

Dessert Tapas 01

Smukke nytårsdessert, der er lidt ekstra

Nytårsaften er en anledning til at forkæle dine smagsløg med en udsøgt dessert, der skiller sig ud og efterlader en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Vores udvalg af opskrifter spænder bredt, lige fra forførende chokoladekreationer til forfriskende frugtorgier og delikate kager, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gane.

Desserten til nytårsaften skal være noget ekstra særligt! Vi har samlet vores smukkeste og lækreste nytårsdesserter herunder, så du kan finde den, der passer til lige netop din nytårsaften.

Vælg med omhu og lad din dessert være det kulinariske højdepunkt på årets sidste aften. Skab minder omkring bordet med vores sublime opskrifter, der ikke kun pirrer smagsløgene, men også serverer en visuel fest for øjnene. Gør din nytårsaften uforglemmelig ved at kræse om dine gæster med en dessert, der er så unik som lejligheden selv.

Nytårsdesserter

Produkter til nytår