Nem chokolademousse 6
Her får du opskriften på en supernem chokolademousse med kun to ingredienser - piskefløde og den chokolade, som du og dine gæster foretrækker. Det tager kun 15 min. at forberede moussen, dog skal den stå på kæl i minimum 4 timer. Du kan derfor med fordel forberede desserten dagen i forvejen. Så har du det mindre at tænke på, hvis chokolademoussen eksempelvis skal bruges som nytårsdessert. Gør moussen ekstra lækker og festlig ved at tilføje eksempelvis chokoladespåner, friskebær eller nødder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
Chokolademousse med 2 ingredienser
-
150 g
- 0,50 liter Piskefløde
-
Pynt
Sådan gør du
- Kog fløden op, og hæld den over chokoladen. Rør i cremen, til al chokoladen er smeltet, og sæt den på køl i minimum 4 timer, eller gerne natten over.
- Pisk cremen op til en let og luftig mousse.
- Kom moussen i portionsglas, pynt med chokolade, nødder eller bær og server.
Du kan bruge din yndlingschokolade og lave chokolademoussen med lige den smag du ønsker, om det er mørk chokolade, lys chokolade, hvid chokolade, ruby chokolade eller hvid chokolade med karamelsmag.
Tip
Server chokolademoussen som en nem dessert i glas eller brug den i kager, roulader eller desserter.
Find flere opskrifter på desserter lige her og se alle vores chokolademousse her. PS: Den er også genial til nytårsdesserten.