Nemmelavede kransekagestykker 20
Her har du opskriften på de nemmeste og lækreste kransekagestykker der er færdige på næsten ingen tid. Form og pynt dine kransekagestykker efter fri fantasi, og server for familie og venner.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 2 spsk Flormelis
- 0,50 Pasteuriseret æggehvide (á 36 g/stk) eller lidt vand til glasur
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Tænd ovnen på 200° C.
- Klip ca. 3 cm af spidsen på sprøjteposen.
- Tryk massen ud i små forme eller i ca. 5 cm lange stænger. Glat eller form evt. stængerne med fingrene fugtet i vand.
- Bag kransekagestængerne på midterste rille i ovnen i ca. 10 min., til de er gyldne i toppen.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
- Dyp de afkølede kransekagestykker i overtrækket.
- Rør flormelis til glasur med æggehviden, og kom glasuren i et kræmmerhus af et stykke bagepapir. Pynt kransekagestængerne med glasur sprøjtet i zig zag mønster.
Tip
Vil du hellere lave din egen kransekagemasse? Så følg denne opskrift på klassisk, hjemmelavet kransekage. I opskriften kan du også se et andet bud på, hvordan du kan forme dine kransekagestykker.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.