Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser

Kokosstykker med karamel 15

Her får du et lækkert take på et konfektstykke med kokos: Blød marcipan rørt med kokos, dyppet i chokolade og toppet med små choko-karamelkugler rullet i bronze. En enkel og festlig konfekt, der både smager og ser ud af noget særligt. Følg opskriften herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Kokosstykker med karamel
  1. Ælt marcipan med kokosmel og rul marcipanen ud i et ensartet lag. Stik små stykker ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
  2. Temperér chokoladen. Dyp derefter marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
  3. Inden chokoladen sætter sig helt, placeres små stykker choko-karamelkugler på toppen af stykkerne.

Tip

  1. Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler. Du kan også putte dem i en lille beholde med låg, med en smule støv, og ryste dem. 
  2. Temperer chokoladen efter anvisning på pakken eller se hvordan her.
  3. Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften