Kokosstykker med karamel 15
Her får du et lækkert take på et konfektstykke med kokos: Blød marcipan rørt med kokos, dyppet i chokolade og toppet med små choko-karamelkugler rullet i bronze. En enkel og festlig konfekt, der både smager og ser ud af noget særligt. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Kokosstykker med karamel
- 35 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kokosstykker med karamel
- Ælt marcipan med kokosmel og rul marcipanen ud i et ensartet lag. Stik små stykker ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
- Temperér chokoladen. Dyp derefter marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
- Inden chokoladen sætter sig helt, placeres små stykker choko-karamelkugler på toppen af stykkerne.
Tip
- Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler. Du kan også putte dem i en lille beholde med låg, med en smule støv, og ryste dem.
- Temperer chokoladen efter anvisning på pakken eller se hvordan her.
- Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Find flere konfektopskrifter lige her