Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Små kransekagetoppe med oblat 14

Skal du imponere gæsterne med flotte kransekagetoppe? Så er denne opskrift til dig! Kransekagetoppene kan både bruges til nytår, konfirmation, studentergilde, bryllup eller til andre festlige lejligheder. Og så tager kransekagetoppene kun 30 minutter at lave, og kræver blot 4 ingredienser. Følg opskriften herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Sprøjt kransekagemassen ud på et stykke bagepapir i 14 små toppe.
  2. Kom lidt vand på tommelfingeren, og tryk toppen lidt ned i den ene side, så den bliver skrå.
  3. Bag kransekagetoppene ved 210 grader i ca. 8 min., indtil de har fået en flot lysebrun farve.
  4. Når kransekagetoppene er bagt, sættes de til side for at køle af.
  5. Bland guldstøv sammen med kakaopulveret, så det får et flot og skinnende udtryk.
  6. Smelt den mørke overtræk, og kom det i en sprøjtepose. Klip et lille hul i posen, og sprøjt 14 små runde oblater på et stykke bagepapir.
  7. Inden det mørke overtræk har sat sig, drysses toppen med kakao- og guldblandingen, for at give en flot struktur.
  8. Når kransekagen er kølet helt af, dyppes bunden i mørk overtræk, og der sættes en lille smule mørk overtræk i toppen med en ske eller en sprøjtepose, for at kakao-/guldoblaten kan sidde fast.

Tip

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Relateret video

Små kransekagetoppe med glimmeroblater

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften