Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Kransekagekonfekt med frisk frugt 15

Med denne supernemme opskrift kan du imponere dine nytårsgæster med lækker, hjemmebagt kransekagekonfekt på blot 30 minutter. Følg opskriften herunder.

Sådan gør du

  1. Sprøjt ca. 16 små toppe af kransekagemassen ud på en bageplade med bagepapir. Bag toppene i ovnen ved 220°C varmluft i ca. 6-8 min.
  2. Vend de friske bær i forskellige farver støv.
  3. Når kransekagestykkerne er kølet helt af, smeltes den mørke overtræk. Sprøjt en lille dut på toppen af kransekagestykkerne til at ”lime” et bær på hver top.

Tip

Opbevares bedst i en lufttæt beholder et køligt sted, men konfekten kan også fryses efter bagning, og pyntes inden servering.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften