Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 11 anmeldelser

Nougatmedaljoner 25

Prøv den her opskrift, hvis du skal stå for kransekage, og det både skal være nemt og lækkert. 2 ingredienser og 25 minutter - det er alt, du skal bruge til at lave 25 lækre nougatmedaljoner.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Sprøjt kransekagemassen ud i små kugler på en bageplade med bagepapir. Lav en fin fordybning med enden af en grydeske (dyp skeen i vand, så er det nemmere at arbejde med). Bag medaljonerne ved 200°C i ca. 10 minutter til de er gyldne.
  2. Efter bagning trykkes igen let i fordybningen med enden af en grydeske, så bliver fordybningen mere markant, og nemmere at fylde nougat i.
  3. Smelt nougat over vandbad, og kom den i en frysepose. Klip et lille hul i det ene hjørne, og fyld derefter de afkølede medaljoner med nougat. Sæt dem på køl i mindst 30 minutter inden servering.

Tip

Du kan evt. temperere nougaten, hvis du ønsker den fast.

Dyp bundene i smeltet mørk overtræk for det fuldendte kransekagestykke.

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften