Kransekagekonfekt 30
Står du for kransekagen til nytårsaften? Her får du en nem opskrift på lækker kransekagekonfekt i små, delikate stykker. På bare 30 minutter kan du trylle de små kager frem, der med garanti vil imponere dine nytårsgæster. For at gøre det ekstra nemt kan du med fordel bage kransekagekonfekten i god tid og fryse den ned, så den er klar til at blive serveret, når festlighederne begynder. Perfekt til nytår og andre festlige lejligheder som bryllup, konfirmation, studenterfest eller reception
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Kransekagemasse
- 150 g Sukker
- 2 Æggehvider (á 36 g/stk)
-
Pynt
- 30 stk. Hasselnødder eller andre nødder
Sådan gør du
Kransekagemasse
- Bland marcipan og sukker godt sammen. Tilsæt æggehvide, og rør til en ensartet masse.
- Kom kransekagemassen i en sprøjtepose med ODENSE stjernetyl, og sprøjt ud i små toppe på en bageplade med bagepapir.
- Pynt kransekagerne med fx hasselnødder, mandler eller pistacienødder. Eller pynt dem efter bagning med blød nougat.
- Bag kagerne ved 220°C i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Hvis du vil have blød nougat på kranskagerne, kan du skære en lille firkant af blød nougat og ligge på de varme kransekager, når de kommer ud af ovnen.
- Smelt overtrækket, og dyp kransekagernes bunde heri.
Tip
For en endnu nemmere version, kan du bruge ODENSE Kransekagemasse.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.