Kransekagetoppe uden tilsat sukker 20
Her har du en opskrift på et sundere alternativ til et klassisk stykke kransekage. Disse små kransekagetoppe er nemlig lavet på marcipan uden tilsat sukker. Opskriften er supernem at følge, kræver blot 2 ingredienser og 30 minutter - resultatet er 20 lækre kransekagetoppe. Du kan læse meget mere om kransekagens historie lige her.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 1 Æggehvide (á 36 g/stk)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør marcipan og æggehvide sammen, og kom det i en sprøjtepose med fx. en stjernetylle.
- Sprøjt kransekagemassen i små toppe på en bageplade med bagepapir, ca. 20 stk. i alt.
- Bag kransekagerne i ca. 12 minutter ved 210 °C til de er gyldne og sprøde på oversiden.
- Dyp evt. de afkølede kransekagetoppe i sukkerfri chokolade.
Tip
Få tips og tricks til din kransekage lige her
Se vores store udvalg af kransekager lige her.