Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Blåbærmuffins med chokolade og marcipan uden tilsat sukker 12

Vi har den helt rigtige opskrift til dig, der gerne vil stille den lille lækkersult, uden for højt sukker indhold. Her får du nemlig lækre blåbærmuffins med chokolade og marcipan uden tilsat sukker. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

  • 1 Banan
  • 10 Dadler
  • 200 g
  • 3 Æg
  • 100 g Kokosmel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 50 g Kokosfedt (smeltet)
  • 200 g Blåbær (friske)

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Findel banan og dadler i en foodprocessor sammen med marcipan, til massen bliver en tyk creme. Rør æggene i ét ad gangen, og pisk godt.
  2. Vend kokosmel og bagepulver i dejen, og rør til sidst smeltet kokosfedt i.
  3. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme, og bag dem ca. 25 min. ved 200° C.
  4. Afkøl på rist, kom friske blåbær på toppen og overtræk med chokolade

Tip

Fryseegnet uden pynt

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften