Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Små kokoskager med creme og pistaciekerner 10

Mangler du inspiration til en kage, der med et dekorativt udtryk kan pryde kagebordet? Så prøv vores opskrift på de her små, lækre kokoskager toppet med chokoladecreme og pistaciekerner. En skøn smagskombination af kokos, marcipan, chokolade og pistacie. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. Start med chokoladecremen: Bring fløden i kog, og tag gryden af varmen. Hæld fløden over den hakkede chokolade, og rør til chokoladen er smeltet, hvorefter den stilles på køl.
  2. Kokoskager: Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse. Bland æggehviderne i lidt efter lidt, og ælt godt sammen med kokosmassen. Sprøjt kokosmassen ud i små muffinsforme eller silikoneforme. Bag kokoskagerne ved 180°C i 16-18 minutter, og tag kagerne ud af formene efter afkøling.
  3. Når cremen er kølet helt af, piskes den forsigtigt og sprøjtes på kokoskagerne. Til sidst drysses finthakkede pistacienødder over.

Produkter i opskriften