Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Gulerodsmuffins 18

Her har du en opskrift på lækre gulerodsmuffins bagt med bl.a. kanel og ingefær. De skønne muffins pyntes med en let og luftig icing, og er serveringsklar på bare 45 minutter.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • 225 g Smør
  • 300 g Rørsukker eller lys muscovadosukker
  • 4 Æg
  • 250 g Gulerødder (revne)
  • 1 spsk Kanel (stødt)
  • 0,50 tsk Ingefær (stødt)
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 200 g Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • Frosting

  • 50 g Smør
  • 200 g Flødeost
  • 200 g Flormelis

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps. Rør marcipan og gulerod i æggesnapsen.
  3. Bland krydderier, mel samt bagepulver og sigt det i dejen. Rør melblandingen i sammen med smeltet smør.
  4. Fordel dejen i smurte muffinsforme, og bag dem ca. 25 minutter ved 180°C og afkøl.
  5. Pisk smør, flødeost og flormelis til en let og luftig icing. Kom den i en sprøjtepose og pynt kagerne.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften