Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Brombærmuffins med hvid chokolade 18

Forsød sensommeren og efteråret med denne opskrift på lækre brombærmuffins med hvid chokolade. De færdigbagte muffins smager skønt og tager kun 45 minutter at bage. Så bliver det ikke meget lettere at trylle et sødt og lækkert element frem til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig.
  2. Tilsæt marcipan, og pisk dejen igennem.
  3. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen.
  4. Tilføj smeltet smør, dernæst chokolade, og vend dejen igennem.
  5. Fordel dejen i smurte muffinsforme, og drys med bær.
  6. Bag ved 175°C i ca. 25 minutter.

Tip

Uden for sæsonen kan frosne bær anvendes f.eks. hindbær eller blåbær.

Find flere muffinsopskrifter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften