Brombærmuffins med marcipan og hvid chokolade 18
Forsød sensommeren og efteråret med denne opskrift på lækre brombærmuffins med marcipan og hvid chokolade. Du kan enten bruge friske brombær eller brombær fra frost. Det taegr ikke mere end 45 minutter før du kan byde familie eller venner på nybagte muffins med både sødme og syre. Så bliver det ikke meget lettere at trylle et sødt og lækkert element frem til eftermiddagskaffen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 4 Æg
- 3 dl Sukker
- 1 spsk Vaniljesukker
- 4 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 150 g Smør (smeltet)
- 125 g Brombær (friske eller fra frost)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk æggene, sukkeret og vaniljesukkeret til en skummende og luftig masse.
- Riv og tilsæt marcipanen, og pisk dejen igennem.
- Sigt hvedemelet og bagepulveret i dejen, og vendt det rundt.
- Tilføj smeltet smør og chokoladen, og vend dejen igennem.
- Fordel dejen i smurte muffinsforme, og drys med bær.
- Bag ved 175°C i ca. 25 minutter.
Tip
Uden for sæsonen kan andre frosne bær også anvendes, f.eks. hindbær eller blåbær.