Brombærmuffins med hvid chokolade 18
Forsød sensommeren og efteråret med denne opskrift på lækre brombærmuffins med hvid chokolade. De færdigbagte muffins smager skønt og tager kun 45 minutter at bage. Så bliver det ikke meget lettere at trylle et sødt og lækkert element frem til eftermiddagskaffen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 4 Æg
- 3 dl Sukker
- 1 spsk Vaniljesukker
- 4 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 150 g Smør (smeltet)
- 125 g Brombær (friske, men frosne kan også bruges)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig.
- Tilsæt marcipan, og pisk dejen igennem.
- Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen.
- Tilføj smeltet smør, dernæst chokolade, og vend dejen igennem.
- Fordel dejen i smurte muffinsforme, og drys med bær.
- Bag ved 175°C i ca. 25 minutter.
Tip
Uden for sæsonen kan frosne bær anvendes f.eks. hindbær eller blåbær.