Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser

Brombærmuffins med marcipan og hvid chokolade 18

Forsød sensommeren og efteråret med denne opskrift på lækre brombærmuffins med marcipan og hvid chokolade. Du kan enten bruge friske brombær eller brombær fra frost. Det taegr ikke mere end 45 minutter før du kan byde familie eller venner på nybagte muffins med både sødme og syre. Så bliver det ikke meget lettere at trylle et sødt og lækkert element frem til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk æggene, sukkeret og vaniljesukkeret til en skummende og luftig masse.
  2. Riv og tilsæt marcipanen, og pisk dejen igennem.
  3. Sigt hvedemelet og bagepulveret i dejen, og vendt det rundt.
  4. Tilføj smeltet smør og chokoladen, og vend dejen igennem.
  5. Fordel dejen i smurte muffinsforme, og drys med bær.
  6. Bag ved 175°C i ca. 25 minutter.

Tip

Uden for sæsonen kan andre frosne bær også anvendes, f.eks. hindbær eller blåbær.

Find flere muffinsopskrifter.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften