Honningmuffins med nougatcreme 20
Her har du vores opskrift på de skønneste honningmuffins bagt med både honning og kanel, og toppet med en lækker nougatcreme med Baileys. Perfekt til en god kop kaffe.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Honningmuffins
- 5 Æg
- 2,50 dl Sukker
- 0,50 dl Farin
- 250 g Smør
- 1 dl Honning
- 1 tsk Bagepulver
- 1 tsk Vaniljesukker
- 0,50 tsk Kardemomme (stødt)
- 0,50 tsk Kanel (stødt)
- 6 dl Hvedemel
-
Nougatcreme
- 400 g Smør
- 0,50 dl Baileys
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk sukker, farin og æg hvid og luftig.
-
Smelt smør og honning, og tilsæt det i æggemassen.
-
Vend forsigtigt de øvrige ingredienser deri, og bag honningkagerne ved 175 grader i ca. 25 min i muffinsforme.
-
Nougatcreme: Pisk stuetempereret smør og nougat luftigt, og tilsæt Baileys.
-
Fyld nougatcremen over i en sprøjtepose, og sprøjt cremen på de afkølede honningmuffins.
Tip
Find flere muffins og cupcakes opskrifter lige her.