Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Honningmuffins med nougatcreme 20

Her har du vores opskrift på de skønneste honningmuffins bagt med både honning og kanel, og toppet med en lækker nougatcreme med Baileys. Perfekt til en god kop kaffe.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • Honningmuffins

  • 5 Æg
  • 2,50 dl Sukker
  • 0,50 dl Farin
  • 250 g Smør
  • 1 dl Honning
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 0,50 tsk Kardemomme (stødt)
  • 0,50 tsk Kanel (stødt)
  • 6 dl Hvedemel
  • Nougatcreme

  • 400 g Smør
  • 0,50 dl Baileys

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Pisk sukker, farin og æg hvid og luftig.
  2. Smelt smør og honning, og tilsæt det i æggemassen.
  3. Vend forsigtigt de øvrige ingredienser deri, og bag honningkagerne ved 175 grader i ca. 25 min i muffinsforme.
  4. Nougatcreme: Pisk stuetempereret smør og nougat luftigt, og tilsæt Baileys.
  5. Fyld nougatcremen over i en sprøjtepose, og sprøjt cremen på de afkølede honningmuffins.

Tip

Find flere muffins og cupcakes opskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften