Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Vaniljemuffins til fastelavn 12

Disse skønne vaniljemuffins kan spises hele året rundt, men pyntes de med farverig creme og sorte katte i fondant, får du pludselig et skønt alternativ til de klassiske fastelavnsboller. Du laver cremen ved at lave tre små portioner i hver sin farve. Herefter kommes de alle tre i en sprøjtepose og sprøjtes forsigtig ud på dine fastelavnsmuffins. Sammen med de sorte fastelavnskatte giver det dine fastelavnsmuffins et flot og festligt udtryk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint og smelt den sammen med mælk i en gryde. Rør smør, vaniljesukker og sukker blødt og cremet og pisk æggene i et ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det i sammen med chokolademælken. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag kagerne ved 175°C i 20-25 min.
  2. Pisk smør, flormelis og pastafarve til en luftig creme. Tilsæt pastafarve indtil du har den ønskede farve. Tilsæt flødeosten og pisk igen, indtil cremen er ensartet. Kom cremen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt små toppe på dine muffins.
  3. Rul den sorte marcipan ud i et tyndt lag, og udstik/udskær små katte. Lad marcipan-kattene ligge og tørre. (De kan med fordel laves klar dagen før). Kattene stikkes ned i cremen.

Tip

Find alle opskrifter til fastelavn lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften