Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Oreo fastelavnsboller 10

Disse fastelavnsboller med Oreo smager helt fantastisk og er nemme at lave. Servér fastelavnsbollerne til børnefødselsdagen eller til en kop friskbrygget kaffe, og vi garanterer, at både børn og voksne vil elske disse fastelavnsboller. Velbekomme!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

  • Boller

  • 75 g Smør
  • 1 dl Mælk
  • 25 g Gær
  • 1 Æg
  • 1 spsk Sukker
  • 250 g Hvedemel
  • 1 sammenpisket Æg til pensling
  • Oreocreme

  • 3 dl Piskefløde
  • 1 spsk Sukker
  • 1 pk Oreo Kiks 154 g
  • Pynt

  • 1 Flormelis

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i lun, smeltet smør blandet med mælk og pisk æg samt sukker i. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den er blank og smidig. Lad dejen hvile i 30 minutter. 
  2. Del dejen i 10 stykker og rul til kugler. Pensl med æg. 
  3. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i ca. 30-45  minutter. Bag bollerne i ca. 15 minutter ved 200°C.
  4. Skil cremen fra Oreokiksene. Knus kiksene fint i en blender eller knus dem i en plastikpose med en kagerulle.
  5. Pisk fløden sammen med sukkeret og cremen fra kiksene til får en fast konsistens. Vend de knuste kiks med flødeskummet.
  6. Skær toppen af bollerne og sprøjt cremen på bunden. Lav en snegl med ODENSE Chokoladesauce ovenpå cremen og læg låget på. Drys med flormelis og servér! 

Tip

Find alle opskrifter til fastelavn lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften