Franske blåbærkager 22
Prøv vores nemme opskrift på franske blåbærkager, der er saftige, søde og fyldt med smag. Med marcipan og friske blåbær får du en lækker kombination, der giver en luftig og svampet kage. Perfekt til kaffebordet eller som en hurtig dessert - og så er de færdigbagte på kun 35 minutter!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 22 stk.
-
Blåbærkager
- 6 Æggehvider (á 36 g/stk)
- 200 g Flormelis
- 75 g Hvedemel
- 175 g Smør
- 125 g Blåbær
- Flormelis til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Pisk æggehvider, flormelis og marcipan cremet og let skummende.
- Vend mel og smeltet smør i dejen, og fordel den i 20-24 små siliconeforme.
- Drys kagerne med blåbær og bag dem i ca. 20 minutter ved 200° C.
- Afkøl kagerne, og drys med flormelis.
Tip
De friske blåbær kan også erstattes af frosne uden for sæson.
Find flere muffins og cupcakes opskrifter lige her.