Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hindbærmuffins 12

Prøv vores opskrift på supernemme hindbærmuffins, der smager fortryllende. De lækre muffins består af en vaniljekage med frysetørret hindbær, og toppet med friske hindbær.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

  • 1,50 Vaniljestænger
  • 255 g Sukker
  • 190 g Smør (blødt)
  • 3 Æg
  • 6 dl Hvedemel
  • 3 tsk Bagepulver
  • 2,50 dl Yoghurt naturel
  • 200 g Hindbær (friske)

Sådan gør du

  1. Flæk vaniljestængerne på den lange led, og skrab nænsomt kornene ud. Mas kornene sammen med en smule af sukkeret til vaniljesukker.
  2. Pisk smør, vaniljesukker og sukker til en hvid og luftig masse. Pisk længe, til sukkeret er opløst.
  3. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk massen sammen.
  4. Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i æggemassen.
  5. Rør til sidst yoghurt og frysetørrede hindbær i dejen.
  6. Hæld dejen i 12 muffinsforme - fyld dem ca. halvt op. Drys friske hindbær over, og bag i ca. 35 minutter ved 170° C.

 

Produkter i opskriften