Hindbærmuffins 12
Prøv vores opskrift på supernemme hindbærmuffins, der smager fortryllende. De lækre muffins består af en vaniljekage med frysetørret hindbær, og toppet med friske hindbær.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 1,50 Vaniljestænger
- 255 g Sukker
- 190 g Smør (blødt)
- 3 Æg
- 6 dl Hvedemel
- 3 tsk Bagepulver
- 2,50 dl Yoghurt naturel
- 200 g Hindbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Flæk vaniljestængerne på den lange led, og skrab nænsomt kornene ud. Mas kornene sammen med en smule af sukkeret til vaniljesukker.
- Pisk smør, vaniljesukker og sukker til en hvid og luftig masse. Pisk længe, til sukkeret er opløst.
- Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk massen sammen.
- Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i æggemassen.
- Rør til sidst yoghurt og frysetørrede hindbær i dejen.
- Hæld dejen i 12 muffinsforme - fyld dem ca. halvt op. Drys hele hindbær over, og bag i ca. 35 minutter ved 170° C.
Tip
Uden for sæson, eller for nemheds skyld, kan der også bruges hindbær fra frost.