Chokolademuffins med marcipan 12
Forkæl dig selv med disse lækre chokolademuffins med marcipan! Disse saftige muffins er fyldt med rig chokoladesmag og har en dejlig, blød konsistens takket være marcipanen. Perfekte som en snack eller til kaffen, vil de helt sikkert blive en favorit hos både børn og voksne. Oplev den uimodståelige kombination af chokolade og marcipan – en sand fornøjelse, du ikke vil gå glip af!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 250 g Smør
- 2 spsk Kakao
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 250 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt smørret i en gryde ved svag varme og tilsæt kakao.
- Pisk æg og sukker luftigt. Rør hvedemel og bagepulver sammen med massen.
- Vend smeltet og let afkølet kakaosmør i dejen.
- Skær marcipanen i små tern og bland i dejen, og tilføj derefter mælk, chokoladeknapper og chokoladechunks.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme (fyld dem ca. halvt op). Bag dine muffins i ca. 35 minutter ved 170°C.