Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
35 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Bærkage med marcipan - uden tilsat sukker 16

En nem og lækker bærkage med marcipan uden tilsat sukker, til dig som leder efter et lidt sundere alternativ. Følg instruktionerne herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

  • 3 Æg str. L
  • 75 g Strø Sød eller lignenden velegnet til bagning (200 g sukker)
  • 100 g
  • 200 g Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 150 g Bær f.eks. blåbær, hindbær, små jordbær eller stikkelsbær
  • 50 g Smør
  • 1 spsk Strø Sød

Sådan gør du

  1. Pisk æg, sødemiddel og revet marcipan hvidt og luftigt. Vend hvedemel, bagepulver og smeltet smør i dejen.
  2. Kom dejen i en smurt meldrysset bradepande og drys med bær. Drys med strø sød og bag kagen ved 175° C i ca. 20 minutter.

Tip

Dejen kan også smøres ud på en bageplade med bagepapir, så den bliver større og mere flad. Bages i så fald i kortere tid.