Kokostoppe 10
Kokostoppe er enkle, men uimodståelige små kager, der byder på sprød ydre og saftig midte - perfekt til en lille sød pause. Med denne opskrift kan du nemt bage dine egne og forkæle dem, du holder af, med friskbagte kokostoppe. Det kræver kun fire ingredienser og 30 minutter, og du står med 10 nybagte kokostoppe, der dufter og smager skønt.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 40 g Kokosmel
- 1 Æg
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Kokostoppe
- Tænd ovnen på 180°C
- Riv marcipanen groft, og rør i sammen med kokosmelet.
- Tilsæt ægget i melblandingen.
- Del massen i 10 dele, og form med fugtige fingre massen til små toppe.
- Fordel dem på en bageplade med bagepapir i ca. 15 min. til de er gyldne.
- Afkøl toppene på en bagerist.
Pynt
- Temperer chokoladen i en skål over vandbad, eller i mikroovn, og dyb bunden af kokostoppene i chokoladen.
- Lad chokoladen størkne før kokostoppene serveres.
Tip
Se vores store udvalg af kransekager lige her.
For nemheds skyld kan der også bruges ODENSE Mørk Overtræk til bundene af kokostoppene.