Italienske biscotti 40
Lækre, hjemmebagte biscotti med friskbrygget kaffe, er en sikker vinder til en hyggelig eftermiddagsstund. Biscotti stammer fra Italien, hvor de blev opfundet i det 13. århundrede. Navnet "biscotti" betyder faktisk "to gange bagt," da de bages to gange for at opnå den perfekte sprødhed. Traditionelt blev de spist til vin, men i dag nyder man dem ofte med kaffe eller te. Prøv vores opskrift på italienske biscotti bagt med original ODENSE marcipan for en ekstra lækker smag
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
-
Italiensk biscotti
- 250 g Hvedemel
- 250 g Sukker
- 0,50 tsk Bagepulver
- 2 spsk Vaniljesukker
- 150 g hele Mandler
- 3 stk. Æg
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Biscotti
- Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker og hele mandler.
- Smuldr forsigtigt marcipanen i og saml dejen med sammenpisket æg.
- Del dejen i tre, og tril den i lange pølser på ca. 4 cm bredde (dejen er meget klistret).
- Bag kagerne i ca. 20 minutter midt i ovnen ved 175° C.
- Skær kagerne i skiver, læg dem enkeltvis på en bageplade, og bag dem sprøde ved 150° C i ca. 15 minutter.
- De færdigbagte biscotti afkøles og opbevares i en kagedåse.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.