Hjemmebagte makroner 10
Bag dine egne makroner med Original ODENSE Marcipan og oplev, hvor nemt det er at lave disse lækre småkager derhjemme. Med den fyldige smag af marcipan får du en skøn, blød konsistens, der smelter i munden. Hjemmebagte makroner har en helt særlig charme, og når de kommer direkte fra ovnen, smager de ekstra godt. Uanset om du serverer dem til en kop kaffe eller som en sød snack til gæsterne, vil de helt sikkert imponere med deres sprødhed og dejlige marcipansmag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
-
Makroner med marcipan
- 350 g Sukker
- 100 g Æggehvider
Sådan gør du
Makroner
- Marcipan og sukker røres godt sammen
- Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen, indtil det er en glat og ensartet masse.
- Sprøjt eller smør makronmassen ud, og så er de klar til at blive bagt.
- Bages ved 160 grader i ca. 25 min alt afhængig af størrelsen
Tip
Mini makroner bages ved 160° C i ca. 15 min. Normale makroner bages ved 160° C i ca. 25 min. (som foto). Store makronbunde bages ved 160° C i ca. 35 min.
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.