Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser

Nougatsnitter 20

Disse nougatsnitter er den perfekte kombination af sprød havrebund og lækker, smeltet nougat. De er utroligt nemme at lave og tager kun 25 minutter fra start til slut – perfekt til en hurtig og lækker snack. Havregrynsbunden bages først, og mens den stadig er varm, lægges de lækre nougatskiver på toppen, så de smelter let og bliver en del af den sprøde base.

For at give dem et ekstra pift, kan du drysse lidt flagesalt på toppen, som fremhæver den søde og salte smag. Resultatet? En uimodståelig godbid, der både smager fantastisk og ser indbydende ud. Hvis du vil have dem ekstra lækre, så opbevar dem i køleskabet – så er de perfekte, når du har brug for en hurtig, velsmagende snack.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • Havregrynsbund

  • 100 g Smør
  • 4,50 dl Havregryn
  • 1 spsk Hvedemel
  • 1,50 tsk Bagepulver
  • 1 dl Sukker
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 2 spsk Lys Sirup
  • Topping

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Nougatsnitter

  1. Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og kom dem i en bradepande med bagepapir (ca. 20x30 cm).
  2. Bag i ca. 10 min ved 200°C i alm. ovn, eller 15 min ved 175°C varmluft.
  3. Skær nougaten i skiver, og læg skiverne på kagen, mens den stadig er varm. Der kan laves mønster i nougaten, når kagen er kølet lidt af.
  4. Drys evt. med flagesalt, og skær ud i tern, når kagen er helt kølet af. Opbevar den gerne i køleskab.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften