Cookies med marcipan, nougat og kanel 25
Denne opskrift består af lækre og sprøde cookies med marcipan, nougat og kanel, og de er derfor lidt anderledes end traditionelle cookies. Helt perfekt til den søde juletid.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 150 g Smør
- 125 g Brun farin
- 100 g Sukker
- 0,50 tsk Salt
- 2 stk. Æg str. M/L
- 200 g Hvedemel
- 0,50 tsk Natron
- 50 g Hvedemel
- 50 g grofthakkede Mandler
- 2 spsk Kanelsukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Tænd ovnen og stil temperaturen på 180°C.
- Rør smør, farin og sukker blødt og cremet. Rør æggene i et ad gangen, og rør godt for hvert æg. Sigt hvedemel og natron i dejen, og rør det sammen. Bland resten af melet med marcipan samt nougat skåret i små tern.
- Vend forsigtigt blandingen i dejen, og sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade, ca. 8 pr. plade.
- Tryk dem en anelse flade og drys med en blanding af grofthakkede mandler og kanelsukker.
- Bag kagerne ved 180˚C varmluft i ca. 10 min.
- Afkøl på rist og opbevar i kagedåse.
Tip
Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her.