Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Cookies med marcipan, nougat og kanel 25

Denne opskrift består af lækre og sprøde cookies med marcipan, nougat og kanel, og de er derfor lidt anderledes end traditionelle cookies. Helt perfekt til den søde juletid.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Tænd ovnen og stil temperaturen på 180°C.
  2. Rør smør, farin og sukker blødt og cremet. Rør æggene i et ad gangen, og rør godt for hvert æg. Sigt hvedemel og natron i dejen, og rør det sammen. Bland resten af melet med marcipan samt nougat skåret i små tern.
  3. Vend forsigtigt blandingen i dejen, og sæt dejen med to skeer som toppe med god afstand på en bageplade, ca. 8 pr. plade.
  4. Tryk dem en anelse flade og drys med en blanding af grofthakkede mandler og kanelsukker.
  5. Bag kagerne ved 180˚C varmluft i ca. 10 min.
  6. Afkøl på rist og opbevar i kagedåse.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften