Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Lækre nougat-/hindbærsnitter 18

Med denne opskrift kan du på kun 45 minutter bage de lækreste hindbærsnitter med nougat på toppen. Hindbærsnitterne er bagt på en linsedej, og kan eventuelt pyntes med hasselnøddeflager.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Smørbagt linsedej

  • 450 g Hvedemel
  • 300 g Smør
  • 150 g Flormelis
  • 1 stk. Æg
  • 1 tsk Bagepulver
  • Fyld og topping

  • 200 g Hindbærmarmelade
  • Evt. lidt Hasselnøddeflager til pynt

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bland ingredienserne til linsedejen godt sammen til den får en ensartet konsistens
  2. Rul linsedejen ud til et kvadrat på ca. 40x40 cm. Skær dejen ud i 4 stænger á 10x40 cm.
  3. Bag linsestængerne ved 210 grader i 12 min på en bageplade med bagepapir.
  4. Fordel marmeladen på 2 af stængerne, mens de er lune, og kom de sidste 2 stænger ovenpå marmeladen. Sprøjt blød nougat på toppen, og glat med en paletkniv.
  5. Drys evt. med lidt hasselnøddeflager, og skær snitterne ud, inden nougatcremen størkner.

Tip

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften