Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 31 anmeldelser

Hindbærsnitter 15

Sprøde, smørbagte mørdejsbunde lagt sammen med et lag sød og let syrlig hindbærmarmelade og toppet med et strejf af glasur og et drys af frysetørrede hindbær. Hindbærsnitter er den perfekte balance mellem knas, frugtighed og sødme, der smelter på tungen. Hjemmelavede smager bare bedre - og de er nemmere at lave, end du tror! 😍

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Halvér melonen, fjern kernerne med en ske og skrab kødet ud. Blend melonkødet med 1 lille håndfyld friske mynteblade og smag til med 1-2 spsk. sukker.
  2. Hak rørsukker og 1 spsk. mynteblade sammen.
  3. Drys sukker-mynte-blandingen på marcipanskiverne og rul dem flade, så sukkeret rulles ind i marcipanen.
  4. Bag chipsene på grillen ved indirekte varme til de er gyldne og sprøde, og servér dem til den kolde suppe

Tip

Find flere opskrifter på desserter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften