Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
60 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Kanelkage med hvid chokolade og chokoladesauce 16

Vi har opgraderet den klassiske kanelkage med dobbelt op på hvid chokolade. En lækker velduftende, krydret kage med stykker af lækker blød og sød hvid chokolade. Nem at gå til, hurtig at lave og praktisk at have med. Ved servering kan der kræses ekstra for kagen og gæsterne ved at pynte med ODENSES flydende hvide chokoladesauce.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

  1. Kom smørret og farinen i en skål, og rør det godt sammen.
  2. Tilsæt æggene et ad gangen, mens du røres i dejen.
  3. Bland hvedemelet med vaniljesukkeret, kanelen og bagepulveret, og rør det i dejen sammen med den hakkede hvide chokolade. Rør dejen ensartet.
  4. Fordel dejen i en form på ca. 20 x 20 cm foret med bagepapir.
  5. Bag kagen ved 175 grader varmluft i ca. 35 min. på næstnederste rille. Dæk evt. kagen med stanniol under bagning. Mærk efter med en kødnål om kagen er bagt. Hænger der dej ved, bages kagen lidt længere tid.
  6. Afkøl kagen før den skæres ud, og serveres med hvid chokoladesauce.

Tip

Opbevares kagen i en beholder med tætsluttende låg holder den sig frisk i flere dage.

Find flere kageopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften