Banankage 10
Banankagen er en af de mest populære kager i Danmark, og selvfølgelig har vi også et bud på en opskrift på en klassisk banankage. I denne opskrift har vi tilføjet mørk chokolade og marcipan, der gør banankagen lækker og svampet. Servér kagen for hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
- 225 g Sukker
- 150 g Smør
- 1 Vaniljestang
- 4 Æg
- 250 g Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 2 Modne Bananer
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør marcipan, sukker, smør og vaniljekorn blødt.
- Pisk æggene i et ad gangen, og sigt hvedemel og bagepulver i.
- Skær bananerne i små tern, og hak chokoladen.
- Rør banan og chokolade i dejen, og kom den i en smurt sandkageform eller rugbrødsform.
- Bag kagen ca. 1 time ved 175°C, og læg den til afkøling på en bagerist.
Tip
Se alle vores opskrifter på banankage her.