Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 26 anmeldelser

Banankage 10

Banankagen er en af de mest populære kager i Danmark, og selvfølgelig har vi også et bud på en opskrift på en klassisk banankage. I denne opskrift har vi tilføjet mørk chokolade og marcipan, der gør banankagen lækker og svampet. Servér kagen for hele familien.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rør marcipan, sukker, smør og vaniljekorn blødt.
  2. Pisk æggene i et ad gangen, og sigt hvedemel og bagepulver i.
  3. Skær bananerne i små tern, og hak chokoladen.
  4. Rør banan og chokolade i dejen, og kom den i en smurt sandkageform eller rugbrødsform.
  5. Bag kagen ca. 1 time ved 175°C, og læg den til afkøling på en bagerist.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften