Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Festlig chokoladekage 8

Her får du opskriften på en festlig og lækker chokoladekage, til dig som gerne vil gøre lidt ekstra ud af din chokoladekage. Følg instruktionerne herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

  1. Chokoladen hakkes fint, og smeltes med smør i en skål over vandbad.
  2. Æggehvider og sukker piskes op.
  3. Æggeblommer og de piskede æggehvider røres i den smeltede chokolade og til sidst vendes revet marcipan og hvedemel i chokolademassen.
  4. Chokolademassen hældes i en smurt randform, og bages ved 180 ° C i 30-35 minutter. Chokoladekagen vendes ud af formen, når den er afkølet.
  5. Kagen drysses med flormelis, og dekoreres med masser af frisk frugt.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften