Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Rocky road chokoladekage 20

Her har du en opskrift på den lækreste rocky road chokoladekage med intens og fortryllende smag af chokolade, og bagt med marcipan. Pynt kagen efter fri fantasi, men spar endelig ikke på topping. Prøv f.eks. med skumfiduser, hakkede mandler, chokoladesauce og guldstøv. Så garanterer vi, at du ikke kan gå galt i byen med denne overdådige chokoladekage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen, og smelt hakket chokolade i det varme smør.
  2. Riv marcipanen, og kom den i chokoladesmørret. Bland til en ensartet masse.
  3. Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps, som derefter hældes op i chokoladesmørret. Vend stille og roligt sammen.
  4. Vend til sidst melet i chokolademassen, og kom dejen i en smurt bradepande (ca. 18x25 cm). Bag ved 175° C varmluft i ca. 25 min.
  5. Lad kagen køle, og skær den ud i mindre stykker efter eget ønske.
  6. Pynt fint med grofthakkede mandler, skumfiduser, chokoladeknapper vendt i guldstøv samt evt. lidt chokoladesauce.

Tip

Store skumfiduser kan også klippes til små skumfiduser, hvis de små er svære at finde.

Opbevares bedst i en lufttæt beholder i et køligt rum.

Se flere opskrifter på chokoladekage her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften