Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Stikkelsbærbrownie med mandelsplitter 32

Her har du en lækker opskrift på en brownie, der er bagt på en mørdejs- eller tærtebund. Kagen toppes med stikkelsbær og mandelsplitter. Nyd kagen med fx en vaniljeis eller creme fraiche.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 32 stk.

  • 500 g Mørdej eller tærtedej
  • Dej til brownie

  • 300 g Smør
  • 400 g Sukker
  • 6 Æg
  • 250 g Hvedemel
  • Pynt

  • 250 g Stikkelsbær
  • 200 g Mandelsplitter
  • Evt. Creme Fraiche eller is til servering

Sådan gør du

  1. Rul tærte- eller mørdejsbund ud i 20x40 (eller en anden form, der passer i størrelsen)
  2. Smelt smør og chokolade sammen.
  3. Pisk sukker og æg sammen, og bland chokolademassen i. Tilsæt mel.
  4. Fordel massen ud på tærtebunden, og pynt med stikkelsbær og mandelsplitter.
  5. Bag kagen ved 180° C i ca. 35 minutter.
  6. Efter afkøling skæres kagen ud i små firkanter på ca. 5x5cm. Server kagen som den er, eller med f.eks. creme fraiche eller is til.

Tip

Hvis du ønsker at lave din egen mørdej, så se vores opskrift på mørdej.

Se alle vores brownie-opskrifter her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften