Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 22 anmeldelser

Brownie med nougat og marcipan 20

Her har du en opskrift på de lækreste brownies, der er velegnet som dessert, som med fordel kan serveres med en kugle is. Med denne opskrift får du en skøn brownie fyldt med marcipan, nougat og hasselnødder, men du kan også skifte hasselnødderne ud med valnødder eller pekannødder. Du kan læse instruktionerne herunder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde, tilsæt hakket chokolade og smelt det under omrøring.
  2. Pisk æg og sukker luftigt og skummende.
  3. Sigt hvedemelet i æggeblandingen og rør det sammen med chokoladesmørret.
  4. Skær nougat og marcipan i små tern og vend dem i dejen sammen med hasselnødder og chokoladechunks. Gem evt. lidt til at drysse på toppen inden bagning.
  5. Kom dejen i en lille smurt bradepande ca. 18x25 cm. og bag den 170°C i ca. 40 min. Lad kagen blive helt kold inden servering.

Tip

Denne brownie er fryseegnet. 

Se alle vores brownie-opskrifter her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften