Brownie med nøddecrunch og chokoladecreme 20
Med denne opskrift får du den lækreste brownie med nøddecrunch. Den færdigbagte brownie toppes med en skøn chokoladecreme af pyntes med hakkede nødder eller fx ODENSE Karamel Fudge. Perfekt til både gæster og selvforkælelse.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Chokoladecreme
- 5 dl Piskefløde
-
Brownie
- 125 g Smør
- 3 Æg
- 200 g Sukker
- 100 g Hvedemel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chokoladecreme:
- Kog fløden op, og hæld over den hakkede chokolade.
- Røres sammen, og sæt blandingen på køl i mindst 6 timer - gerne natten over.
Brownie:
- Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tag gryden af varmen, og smelt chokoladen i det varme smør.
- Pisk æg og sukker til en luftig og skummende æggesnaps.
- Bland marcipan og hvedemel, og rør det i dejen sammen med chokoladesmørret.
- Kom dejen i en smurt bradepande ca. 18*25 cm., og bag kagen ved 175°C i ca. 25 min.
- Lad kagen køle helt af så, den er kold, og pynt derefter med chokoladecreme.
- Drys med nødder, karamel fudge, eller anden valgfri topping.
Tip
Kagen kan sagtens bages på forhånd og fryses, og først pyntes umiddelbart inden servering.
Kan opbevares køligt i 5-6 dage.
Se alle vores brownie-opskrifter her.