Lækre brownie-opskrifter 

Brownien er en sand favorit i mange hjem, og vi forstår godt hvorfor - med en god hjemmelavet brownie, går du aldrig galt i byen. En brownie er en kompakt kage med chokolade og/eller kakao, der er karakteriseret ved sit sprøde, krakelerende ydre og sit bløde, klæbrige og konfektagtige indre.

Kagen egner sig særdeles godt til et kagebord eller til eftermiddagskaffen. Der findes alskens afskygninger af brownieopskrifter, og hos Odense Marcipan er vi vilde med en klassisk brownie, men vi elsker også at udvikle lækre, nye opskrifter. Vi har derfor udviklet brownieopskrifter både med og uden nødder, marcipan og nougat. Desuden har vi også et udvalg af opskrifter på hvid brownie, der også kaldes en blondie.

Vi har samlet alle vores brownieopskrifter herunder, så gå på opdagelse og forkæl dine nærmeste med lækker, hjemmebagt brownie.

Opskrifter på brownies

Brownie step by step

En god brownie er blød og svampet

Brownien er en kendt amerikansk chokoladedessert, som ofte serveres i små firkantede stykker. I modsætning til den klassiske chokoladekage, er brownien ofte lidt mere intens og saftig. Den smager uimodståelig godt med en god kop kaffe og kan med fordel serveres med is eller bær. Så gå på opdagelse her, hvis du mangler den helt perfekte brownie opskrift. 

Brownie Med Nøddecrunch Og Chokoladecreme

Chokolade i lange baner

Chokolade er en central ingrediens i brownies. Traditionelt bruges mørk chokolade, men der er også variationer med mælkechokolade, hvid chokolade eller endda kombinationer af forskellige typer chokolade. Vi har herunder forsøgt at give vores bud på lækre brownies med forskellige slags chokolade: