Fantastiske chokoladekage-opskrifter 

Når det kommer til kagebagning, så er chokoladekagen bare en af de helt store klassikere. Og det er ikke uden grund! Chokoladekage er elsket af børn og voksne. Den kan spises året rundt. Og chokoladekage er nemt at tilpasse til årstiden med sæsonens bær eller is.

Chokoladekagen er muligvis en af de klassiske kager, som de fleste kender. Der findes et hav af muligheder, og måder man kan lave en god chokolade på - det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hos Odense Marcipan elsker vi chokoladekage og gerne med vores helt egen chokolade. Vi har samlet alle vores chokoladekage-opskrifter til dig, der bare elsker chokolade.

En god chokoladekage er perfekt, når man skal dele ud til klassen, kollegaerne og familien.

Gå på opdagelser herunder og find din favorit.

Opskrifter på chokoladekager

Chokoladekage Med Chokoladecreme 01

Den klassiske kage

Chokoladekagen er velkendt hos mange, og flere har måske gode minder der indebærer en god og svampet chokoladekage. Det er muligvis også en af de nemmeste kager man kan lave, og er perfekt til mange forskellige anledninger. Hos Odense Marcipan elsker vi også chokoladekage, og derfor har vi udviklet en masse forskellige opskrifter - både nemme og svære! Så gå på opdagelse og find din favorit lige her på siden. 

Nem Chokoladekage Med Friske Bær

Sæt dit eget præg på chokoladekagen

Der findes et hav af muligheder når det kommer til chokoladekage. Nogle kan godt lide den helt klassisk, lavet på enten kakao eller chokolade. Andre kan godt lide at tilføje lidt ekstra for at give kagen det sidste tvist. 

Man kan med fordel tilføje sine favorit nødder - det kun f.eks. være hakket hasselnødder eller valnødder. Hvis man er en rigtig chokoladeelsker, kan man tilføje hakket chokolade til dejen eller drys dem på kagen. 

Kan du lide et lidt mere syrligt tvist i din kage? Så kan du tilføje lækre friske bær, både i kagen eller til serveringen. En tung og intens chokoladekage kan nemlig være rigtig lækker kombineret med friske og syrlige elementer. 

Chokoladekage Med Glasur 2

Topping til chokoladekagen

Når man tænker topping til chokoladekagen, kan det være det første man tænker er glasur. Det kan vi udmærket godt forstå! En lækker og svampet kage med hvid glasur går bare hånd i hånd. 

Vi har herunder samlet 3 bud på læke chokoladekager med en skøn topping: