Sarah Bernhardt kage med chokoladecreme 20
Selvom navnet lyder fransk så er det faktisk en dansk kage. Opskriften på Sarah Bernhardt kage med chokoladecreme kan du finde her.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Chokoladecreme
- 5 dl Piskefløde
- 20 Små Makroner
-
Evt. lidt ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Chokoladecreme: Fløden koges op, hældes over den hakkede chokolade, og røres sammen. Sættes på køl i mindst 6 timer - gerne natten over.
-
Sprøjt chokoladecremen ud på makronerne og sæt dem i køleskabet indtil de er kolde og faste. Smelt overtrækschokoladen, den skal være flydende og lun, endelig ikke for varm.
-
Placer kagerne en af gangen på en gaffel. Hold kagen på gaflen ind over skålen med smeltet chokolade og tag en skefuld chokolade og hæld det over så det løber ned over chokoladecremen og makronen og nået tilbage i skålen.
-
Drys evt. med frysetørrede bær eller guld/sølv glimmer og placer dem køligt indtil chokoladen er helt stivnet.
Tip
Opbevares køligt og holder sig fint op til en uge. Ikke fryseegnet.
Se flere opskrifter på chokoladekage her.