Chokoladekage med hvid chokolade 12
Chokoladekage med hvid chokolade og mandelsplitter. Kagen kan forberedes på 15 minutter og kræver blot 40-45 min i ovnen. Følg instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 personer
- 250 g Smør
- 2 spsk Kakao
- 4 Æg
- 250 g Sukker
- 250 g Hvedemel
- 2 tsk Bagepulver
- 1 dl Mælk
- 100 g Mandelsplitter
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smelt smørret i en gryde ved svag varme og tilsæt kakao.
- Pisk æg og sukker luftigt. Rør hvedemel og bagepulver sammen med massen.
- Vend smeltet, let afkølet, kakaosmør i dejen og bland til sidst mælk, chokoladeknapper og chokoladechunks i dejen.
- Kom dejen i en smurt og meldrysset springform Ø 20-22 cm eller fad, tilsæt hakket hvid chokolade og mandelsplitter og bag ved 160° C i ca. 40-45 min.
Tip
Se flere opskrifter på chokoladekage her.