Chokoladekage uden æg 9
Denne chokoladekage smager skønt og laves uden æg, men bliver stadig luftig og høj. Top den af med nougatcreme og lidt chokoladespåner – så bliver den ekstra lækker. Du kan finde instruktionerne herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 9 stk.
- 200 g Sukker
- 150 g Hvedemel
- 0,50 dl Kakao
- 1 spsk Vaniljesukker
- 1 tsk Natron
- 100 g smeltet Smør
- 2,50 dl Mælk
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland sukker, mel, kakao, vaniljesukker og natron. Riv marcipanen i blandingen og pisk derefter smeltet smør og mælk i.
-
Kom dejen i en smurt bradepande og bag den ca. 30 min. ved 180°C .
-
Afkøl og pynt kagen med smeltet og chokoladespåner.
Tip
Se flere opskrifter på chokoladekage her.