Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
3 timer
Vurder denne opskrift

2 ud af 5 stjerner baseret på 13 anmeldelser

Rocky Road konfekt med marcipan 30

https://www.odense-marcipan.dk/opskrifter/konfektSkøn opskrift på Rocky Road konfekt med marcipan. Rocky road skulle oprindeligt stamme fra Australien, hvor det var en smart måde at få solgt det slik, der var blevet ødelagt under turen fra Europa, men det vides ikke med sikkerhed. Rocky road blev for alvor populært i 1900-tallet og ofte bruges mange forskellige ingredienser som fx forskellige nødder, skumfiduser og tørret frugt.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt chokoladerne over vandbad. Det er vigtigt, at vandet ikke rører ved skålen, så risikerer du, at chokoladen bliver for varm.
  2. Rist imens mandlerne på en tør varm pande. Det tager ca. 3-4 minutter. Hæld dem ud på bagepapir og lad dem køle lidt af.
  3. Skær marcipanen i små tern. Klip skumfiduserne i små stykker, hvis du ikke har mini. Vend mandler, marcipan og skumfiduser i den smeltede chokolade. Hæld det hele i en plastikform ca. 15x15 cm og sæt den koldt i mindst 3 timer eller til næste dag.
  4. Tryk chokoladen ud af formen og skær den i grove klodser. Servér små (eller store) kolde stykker Rocky Road til far eller andre søde.

Tip

Du kan fylde det i, du har lyst til: Rosiner, tranebær, kiks, popcorn eller andet.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften