Nougatrulle med marcipan 10
Her får du opskriften på en rigtig konfektklassiker og en absolut Odense Marcipan-favoritopskrift. Nemlig denne skønne nougatrulle med marcipan, penslet med mørk chokolade og pyntet med flager af hasselnødder og guldstøv. Marcipanen og nougaten rulles til en roulade, der giver et flot spiralmønster, når konfektrouladen skæres i skiver. Den er nem at lave og perfekt til både konfektfadet og som en hjemmelavet værtsgave i den søde juletid. Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv, eller børnene, kan du bruge mørk overtræk i stedet for chokolade. Så kan du springe tempereringen over. Og du kan selvfølgelig pynte din nougatrulle med lige præcis den topping, du ønsker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
-
Marcipan-nougatroulade
- lidt Rom til pensling
-
Pynt
- Hasselnøddeflager
Sådan gør du
- Rul marcipanen ud til ½ cm tykkelse.
- Rul kold nougat ud i samme størrelse.
- Pensl marcipanen med spiritus, f.eks. rom, og læg nougaten ovenpå.
- Rul konfektstykket til en roulade.
- Pensl med den tempererede mørke chokolade eller det smeltede mørk overtræk. Start med at pensle bunden.
- Pynt med hasselnøddeflagerne og guldstøvet.