Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Marcipanstænger med saltkaramelsmag 15

Denne opskrift forener marcipan, mandler og saltkaramel i en sød og aromatisk smagsoplevelse, som alle omkring konfektfadet vil elske. Desuden tager de ikke mere end 30 minutter at lave. Find opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan med saltkaramelsmag skæres i 15 lige store stykker og rulles til tynde stænger á ca. 10 cm.
  2. Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen. Rul stængerne i den smeltede overtræk. Den kan også pensles på. 
  3. Når overtrækket er tørt, pensles stykkerne med guldstøv.

Tip

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her

Relateret video

Guld marcipanstænger

Den store konfektdag - marcipanstænger med saltkaramelsmag

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften