Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Kokosmarcipanstænger 15

Mangler du en nem og lækker opskrift til konfekt med smag af kokos? Så er den her til dig! Vores kokosstænger ser ikke kun flotte ud, men smager også skønt. Desuden tager det tager det ikke mere end 25 min. at lave. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan og kokos sammen, og del kokosmarcipanen i 15 lige store stykker. Rul stykkerne til tynde stænger på ca. 8 cm.
  2. Temperér den lyse chokolade over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning under tips og tricks).
  3. Rul kokosstængerne i den tempererede chokolade. Chokoladen kan også pensle på.
  4. Inden chokoladen tørrer, sættes et stykke bronze crunch i den ene ende af kokosstangen.

Tip

Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften