Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfektsnitter med tranebær 30

Her har du en lækker opskrift på disse konfektsnitter med tranebær! Konfektsnitterne skal stilles på køl i mindst 2 timer, inden den hvide chokolade og tranebærrene kommes på. Men snitterne er bestemt ventetiden værd og perfekt til at forkæle sine nærmeste med i julen!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Hak tranebærrene og tag en lille håndfuld fra til pynt. Bland resten med marcipanen. Rul marcipanen ud mellem to stykker bagepapir i en stor firkant (18 x 25 cm) og læg den i bunden af en foret form.
  2. Smut mandlerne og hak dem og chokoladen hver for sig.
  3. Varm fløden op, hæld den over chokoladen og rør til chokoladen er helt smeltet.
  4. Rør mandlerne i og fordel chokoladeblandingen over marcipanen. Stil den på køl i mindst 2 timer.
  5. Smelt den hvide chokolade og vend marcipanfirkanten ud på et bræt, så chokoladetrøflen ligger nederst.
  6. Fordel den hvide chokolade over marcipanen, drys med resten af tranebærrene og stil den på køl igen, til den skal serveres. Skær stykket ud i fine konfektstykker inden servering. Konfekten bør opbevares på køl i en lukket dåse.

Tip

ODENSEs konditor anbefaler, at man pensler trøffelbunden med et
lag mørk overtræk eller chokolade og lader det størkne, inden man vender marcipanfirkanten ud på et bræt.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften