Fyldte chokolader med mørk chokoladetrøffel 24
Lav selv lækre fyldte chokolader med mørk chokoladetrøffel med kun tre ingredienser. Ren kærlighed til chokoladeelskeren. Nederst på siden kan du se en videoguide til temperering af chokolade, så dine fyldte chokolade får et perfekt knæk og en spejlblankoverflade. Forkæl dig selv og dem du holder af med knasende chokoladestykker med blød, fyldte trøffeloverraskelse i midten.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
-
Chokoladeskaller
-
Mørk chokoladetrøffel
- 60 g Piskefløde
- 10 g Smør
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Klargør gerne formen ved at pudse med vat for at fjerne urenheder.
- Smelt og temperer chokoladen, og fyld formen op. Bank evt. bobler væk, og hæld overskydende chokolade ud. Lad chokoladen sætte sig med formens bund i vejret.
- Kog piskefløden op, og hæld den finthakkede chokolade i. Rør til en ensartet masse, og rør smørret i.
- Lad trøflen hvile ved stuetemperatur en times tid.
- Fyld trøflen i de støbte chokoladeskaller, og lad de fyldte chokolader størkne i ca. 20 min på køl. Smør chokolade over de fyldte chokolader, så bunden lukkes.
Tip
Opskriften passer til en hel chokoladeform, der giver 24 stk.
Læs her om temperering af chokolade eller se videoen længere nede.
Find her flere opskrifter på konfekt og fyldte chokolader