Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Marcipankugler med saltkaramel og nougat 16

Skal du imponere familien eller gæsterne med lækker konfekt og gerne med et tvist? Så får du opskriften på vores marcipankugler med saltkaramel og nougat lige her. Du skal blot trille marcipanen med nougat og rulle dem i det mørke overtræk. Følg opskriften herunder. 

Sådan gør du

  1. Halvér nougaten på den lange led. Du skal kun bruge den ene halvdel (75 g).
  2. Skær 16 små nougat-firkanter ud af stangen.
  3. Rul marcipan med saltkaramelsmag ud, og skær 16 lige store stykker.
  4. Pak nu hvert stykke nougat ind i marcipan med saltkaramelsmag og tril dem til kugler.
  5. Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen.
  6. Rul marcipankuglerne én ad gangen i den mørke overtræk. (Gentag evt. denne proces en ekstra gang, inden du pynter for at få et tykkere lag chokolade). Sæt kuglerne på et stykke bagepapir.
  7. Inden chokoladen tørrer helt, drysses marcipankuglerne med lidt bronze-knas.

Tip

Få tips og tricks til hvordan marcipan rulles i chokolade med hænderne lige her.

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften